ANZEIGE
ANZEIGE
Diese Seite verwendet Cookies - mit der weiteren Verwendung der Seite stimmst du dieser Verwendung zu.
OKEinstellungenWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, you cannot refuse them without impacting how our site functions. You can block or delete them by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
Datenschutzerklärung
Crêperoulade mit Räucherlachs und Crème fraîche
RezepteSchnelle Crêperoulade mit Lachs – perfektes Party-Häppchen, auch kalt genießbar.
Vegetarischer Wrap mit Kräuterquark-Gemüse und Mandel-Käse-Creme
RezepteVegetarischer Wrap mit Kräuterquark-Gemüse und als besonderem Kniff einer Mandel-Käse-Creme – sehr lecker!
Erbsen vom Grill
RezepteWer schon mal Edamame gegessen hat und diese sehr mochte, wird auch dieses Gericht lieben. Das schönste an diesem Gericht ist, dass man die Erbsen wunderbar nebenbei essen kann, etwa nach der Hauptgrillarbeit oder auch vorab, als kleinen Snack.
Spinatrisotto mit Spargel-Saltimbocca
RezepteEine gute Mischung ist Spinat und grüner Spargel. Den Spargel lassen wir aber nicht einfach so, sondern umwickeln ihn mit einer Scheibe Speck und etwas Salbei.
Gazpacho von der Erdbeere mit Basilikumpesto und süßen Croûtons
RezepteFruchtiges Gazpacho mit angenehmer Säure und weißer Schokolade.