ANZEIGE
ANZEIGE
Diese Seite verwendet Cookies - mit der weiteren Verwendung der Seite stimmst du dieser Verwendung zu.
OKEinstellungenWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, you cannot refuse them without impacting how our site functions. You can block or delete them by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
Datenschutzerklärung
Mandelwirsing mit Spiegelei
RezepteEs gibt diese Woche Mandelwirsing mit Schmand und einem Spiegelei. Klingt simpel, ist simpel, schmeckt ganz hervorragend!
Garnelen mit Zitrus-Soja-Sauce, Kartoffeln und Lauch
RezepteGarnelen kommen hierzulande leider selten auf den Tisch, was meist am Preis liegt. Wenn es aber soweit ist, muss auch etwas richtig Feines damit gemacht werden! Und die Garnelen schon teuer sind, kann man ja bei den anderen Zutaten sparen und trotzdem ein schmackhaftes Essen daraus zaubern.
Ziegenkäse im Speckmantel
RezepteZeit, mal ein ganz persönliches Lieblingsgericht vorzustellen, dass ich nahezu jede Woche esse: Ziegenkäse im Speckmantel. Zur Sättigung gibt es hier meist Salat und ein paar im austretenden Fett des Specks geröstete Zwiebelscheiben dazu.
Cracker mit Avocadocreme, Chili und Apfel
RezepteFix zubereiteter veganer oder vegetarischer Snack mit Avocado & Chili.
Currywurst
RezepteEine gute Currysoße lebt davon, dass sie fruchtig ist, Süße beinhaltet und dennoch auch Säure merken lässt. Welche Wurstsorte ihr letztendlich nehmt, ist eure Sache. Das sind Glaubenskriege, auf die wir uns nicht einlassen wollen.